Založ si blog

Slováci uväznení na poľskom letisku

Moja sestra je spolu s ďalšími 200 cestujucimi uväznená na krakovskov letisku. Ich let (Londyn – Bratislava, so spoločnosťou Ryanair) bol kvôli včerajšiemu nepriaznivému počasiu nad Bratislavou presmerovaný do Krakova, kde im ešte pred polnocou sľubovali autobus do Bratislavy. Bohužiaľ, po siedmych hodinách čakania sa na nich už nikto z personálu tamojšieho letiska ani len nepozrie. Autobus, deky, ubezpečujúce slová niekoho zodpovedného alebo iný spôsob pomoci sa im nečrtá ani v nasledujúcich hodinách.

So včerajším vetrom nepadali len polámané haluze, ale aj nádej na dôstojnú cestu domov. Moja sestra je spolu s ďalšími 200 cestujucimi uväznená na krakovskov letisku a mne, keďže nemám ani auto, ani peniaze na 10 hodinový taxík, ani vlastnú helikoptéru či autobus, ostáva jediné: aspoň o tom napísať.

Problém vysokých škôl na Slovensku je pokrytectvo

17.11.2011

Viete prečo na Slovensku nefungujú vysoké školy tak ako by mali? Lebo ich skutočné napĺňanie osnov nikoho nezaujíma! Stačia krásne pro forma predsavzatia, veľkolepo štylizované sylaby a honosné názvy predmetov. To všetko vie očariť okoloidúcich, ale nakoniec zhrozí, zastraší a zničí toho, kto sa pokúsi pozrieť škole rovno do očí! Naše školy sú zle, pretože len [...]

Načo je nám občiansky preukaz?

28.07.2011

Načo je nám (mne) občiansky preukaz? A nepýtam sa to kvôli dileme, či sa mi zmestí do peňaženky alebo ho mám radšej nosiť v zakladači na doklady. Touto otázkou ukazujem prstom na jeho funkčnosť a to rovnako na systémovú ako aj na ideovú. Cestou do Srbska som si uvedomila, že už mesiac nemám platný občiansky preukaz. Vďaka cestovateľskej opatrnosti som mala pri sebe [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 9804x
Priemerná čítanosť článkov: 3268x

Autor blogu

Kategórie